Det här spelar vi i helgen (vecka 44)

Det är Halloween-helg, och dessutom släppvecka för ett av årets mest spännande Switch-spel: det mycket vältajmade Luigi’s Mansion 3. En av medlemmarna i Kong-kvartetten kommer att testspela Luigis senaste spökäventyr. En annan av de fyra har gått upp i rök. De övriga två fördriver helgens speltid genom att försvinna in i ett öppet rollspel som inte finns på Switch än, men som kommer att portas vad det lider. Snart, hoppas vi.

Rickard

Rickard försvann innan veckans helgspelspost skulle publiceras, så vi kan bara spekulera om vad han kommer att spela nu när Call of Cthulhu är färdigspelat och recenserat. Call of Duty: WWII, gissningsvis.

Anders

Jag tänkte doppa tårna i The Outer Worlds på Xbox One i söndags, men det blev en kanonkula istället. Jag har alltid varit svag för Bethesdas typ av öppna rollspel, och det är roligt att se någon annan utvecklare ta sig an den formeln. Framgångsrikt, dessutom. Om jag behöver en paus från äventyren i The Outer Worlds så blir det nog några vändor i Rocket League, i vanlig ordningDeras halloween-event är trevligt. Rekommenderas.

Malin

Nu är det bestämt dags för en riktig spelhelg. Jag ska jobba mer på min relation till Fire Emblem: Three Houses samt spela lite mer Doraemon. Eller vänta här nu… Har jag helt tappat vettet? Vad yrar jag om? Har zombies ätit upp min hjärna? Självklart ska jag spela Luigi’s Mansion 3 – HELA HELGEN!

Thord

Jag började på The Outer Worlds och har kört det en del faktiskt, till PS4. Det är inte utan att man blir nyfiken på hur Switch-versionen kommer ta sig, som jag skrev tidigare. Utöver det tänkte jag ge Yaga en chans, och förstås spela lite Snooker 19. Och Ni no Kuni: Wrath of the White Witch undrar ni förstås? Det får vila lite, inför en omstart – för upphackad speltid. Men bara för att jag skriver det så blir det förstås inte så.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: