Det här spelar vi i helgen (vecka 41)

Luckorna mellan spelsläppen i kalendern börjar bli stora igen, och det är kanske lika bra – Kong-redaktionen har ändå inte särskilt mycket tid eller ork till spel just nu. Men lite spel i helgen blir det förstås oavsett.

Rickard

Rickard lyste med sin frånvaro innan den här veckans helgpost publicerades, så hans spelplaner för helgen är lite av ett mysterium. Jag gissar på Call of DutySuper Smash Bros. Ultimate och – dark horse – Luigis Mansion 3. /Anders

Anders

Jag betar fortfarande av några banor i Super Mario Bros 3 här och där, men majoriteten av speltimmarna den här veckan har lagts på Rocket League. Det blir nog mycket av den varan i helgen också. Spelandet går på sparlåga i väntan på lanseringen av nästa konsolgeneration, och spelsläppen som duggar tätt däromkring: Watch Dogs: LegionCyberpunk 2077Assassin’s Creed: ValhallaImmortals Fenyx Rising… Det är mycket jag är sugen på i november-december. Kanske inte så dumt att vila upp sig lite den här månaden.

Malin

Nä, det blev inte en enda minuts spelande av något slag förra helgen heller. Orken infann sig helt enkelt inte. Men skam den som ger sig! Super Mario Galaxy står på schemat den här helgen igen och nu ska väl ändå energinivån vara tillräckligt för en liten stunds spel i alla fall…

Thord

Packad helg igen, så Grindstone är nog det enda som går varmt tror jag bestämt. Och CrossCode kanske, det är synnerligen mysigt.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: