Det här spelar vi i helgen (vecka 39)

Bilspel – några förslag på titlar och en snabb guide

Super Mario 3D All-Stars släpptes förra veckan, och det märks på Kong-redaktionens planer för den här helgen. Super Mario GalaxySuper Mario Sunshine och Super Mario 64 står på agendan – plus lite annat smått och gott.

Rickard

Hackar, skövlar och jagar vidare i Minecraft. Lite pang-pang i Call of Duty: WWII får också plats, så klart. Och om suget blir tillräckligt stort, så tänkte jag sätta mig med lite Super Mario Sunshine för första gången sedan GameCube-eran.

Anders

Jag hade tänkt skippa Super Mario 3D All-Stars när jag läste att bilduppdateringen i Super Mario 64 och Super Mario Sunshine fortfarande var 30 bilder i sekunden, och att Nintendo dessutom hade låtit bli att ändra bildförhållandet på den förra från 4:3 till 16:9, men det var en stand-off som jag var dömd att förlora. Det enda som krävdes var ett videoklipp av Super Mario Galaxy i 1080p. Innan jag visste vad som hände hade jag eShop öppet på Switchen och kreditkortet i handen.

Utöver det så säger höstfärgerna utanför fönstret att det är dags för en till genomspelning av Night in the Woods. Det börjar bli tradition.

Malin

I helgen blir det Super Mario 3D All-Stars och jag hoppas att det förväntade kraftiga regnvädret infinner sig på lördag så att det verkligen blir en roligt lugn och mysig speldag. Jag insåg att jag inte har spelat Super Mario Sunshine förut så det kommer jag dyka in i det först och förmodligen stanna där under hela helgen. 

Thord

Jag håller på att spela igenom lite klassiska Mario-spel med lillgrabben, just nu är det Super Mario 64 och New Super Mario Bros. Deluxe parallellt. Kryddar detta med ypperliga CrossCode – och Grindstone på paddan. Mycket nu…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: