Det här spelar vi i helgen (vecka 45)

Det är årets sista helg innan höstlanseringarna börjar på allvar, så Kong-redaktionen nyttjar lugnet innan stormen åt att städa upp lite i att spela-listan den här helgen. Turbaserad strategi, hack-and-slash i Hyrule och höstmys i Animal Crossing står på agendan.

Rickard

Om jag inte redan klarat Black Mesa så fortsätter min resa där. Men har jag å andra sidan faktiskt redan färdigställt Gordon Freemans resa genom den multidimensionella underjorden så är det högst troligen Pikmin 3 som gäller.

Anders

Helgen spenderas tillsammans med familjen i Gästrikland, och mitt Switch får förstås följa med i packningen. Jag är dock inte så säker på att det blir använt. Startskottet för nästa konsolgeneration går på tisdag med släppet av Xbox Series X, och resten av veckan kommer att bjuda på många timmar framför tv:n. Därför är det nog inte så dumt att sätta spelandet på paus den här helgen. Några vändor i Civilization VI känns som en rimlig ambitionsnivå.

Malin

Konstigt nog blev det inget test av Hyrule Warriors: Age of Calamity-demot förra helgen så nu kan jag istället glädjas över att jag har det kvar till den här helgen. Sen det blir nog lite mysspelande av Animal Crossing: New Horizons också om det blir någon tid över. 

Thord

Av någon anledning har jag inte testat Hyrule Warriors: Age of Calamity-demot ännu, så kanske det? Annars blir det nog mest vila, med Grindstone och The Survivalists samt kanske lite mer Slash Quest. Hmm, ska tydligen spela en del i helgen trots allt.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: