Det här spelar vi i helgen (vecka 43)

Det är snart november, och med november kommer årets stora spelsläpp. I väntan på dem få dock Kong-redaktionen nöja sig med gamla trotjänare som Super Smash. Bros UltimatePaper Mario: The Origami King och Luigi’s Mansion 3.

Rickard

Det eviga nötandet i Trials Fusion lär fortsätta. Mer säkert än så vet jag inte. Ja, förutom lite Super Smash Bros. Ultimate med barnen då, förstås. Men så blir det alltid. 

Anders

Dying Light med expansioner är avbockat, med god marginal till Halloween. Helgspelsplanerna är därför vidöppna, och jag är lite sugen på att boka in ett annat spel väl lämpat för mörka höstkvällar: Luigi’s Mansion 3. Jag missade det när det släpptes förra året, och som jag minns det kommer det högt rekommenderat från resten av Kong-redaktionen. Det turbaserade rytm-rollspelet Ikenfell lockar också.

Malin

Förra helgen lyckades jag äntligen spela lite. Jag hann med både Super Mario Galaxy och demon till Pikmin 3 Deluxeinnan energin tog slut helt. Så i helgen ska jag nog våga mig på att spela lite Paper Mario: The Origami King igen. Hoppas verkligen på att min hjärna är fortsatt på humör för att samarbeta med mig. 

Thord

Jag trodde att jag skulle utforska Genshin Impact på paddan men det visade sig att det inte fanns handkontrollstöd, så det rök ju direkt. Jag tänkte ge The Survivalists en chans också, får väl se hur det går… Annars blir det nog mest byggande i huset i helgen, med en stänk Grindstone.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: