Det här spelar vi i helgen (vecka 44)

PikminHyrule WarriorsSuper Mario 3D All-Stars och… Watch Dogs? Kong-redaktionen lyckas nästan hålla sig till enbart Nintendo-titlar den här helgen. Typiskt öppen värld-Ubisoftlir att förstöra.

Rickard

Pikmin 3 Deluxe ligger nära till hands, men i skrivande stund är det fortfarande oklart om jag mäktar med att spendera min sista voucher här. Dock hade jag precis som förväntat osedvanligt kul med demot, så varför inte? Eller så blir det mer Super Smash Bros. Ultimate och Mario Kart med ungarna.

Anders

Släppkalendern bjuder på tre stora öppen värld-Ubisoftlir (för visst är det en egen genre vid det här laget?) under resten av 2020: Watch Dogs LegionAssassin’s Creed: Valhalla, och Immortals Fenyx Rising. Ett per månad. Känner jag mig själv – och det här året – rätt så kommer jag att ha samlat in allt värdelöst krimskrams i alla tre innan året är över, och först på listan står Watch Dogs Legion, som släpptes igår. Det får stå i fokus den här helgen. I övrigt blir det nog en salig blandning av färgglada titlar som kan testa vad nya TV:n går för.

Malin

I helgen vet jag helt klart vad det blir för spel! Demo på Hyrule Warriors: Age of Calamity! Jag hoppas så klart på att Nintendo har varit generösa så att det är ett demo som tar en rejäl stund att spela genom. Om så inte är fallet så blir det mer Paper Mario: The Origami King om jag inte letar fram något lite läskigare. Jag vet att jag bland annat har ett oöppnat Silent Hill: Shattered Memories till Wii från 2009… som jag inte har vågat spela än. Fast mer troligt är det att jag istället hoppar in i Animal Crossing: New Horizons och ser efter om det finns något Halloween-relaterat att hitta på där. 

Thord

Jag fortsätter beta mig igenom Super Mario 3D All-Stars med lillgrabben. Jag tror det är dags för Super Mario Sunshine nu faktiskt. Och så blir det Grindstone samt The Survivalists. Har även fått för mig att Legend of the Skyfish är något för mig, så kanske tar och dyker ned i det med.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: