Zombiekladd på fjärde omslaget #tbt

Resident Evil fick pryda det fjärde omslaget, med en lagom kladdig zombie. Lagom passande med tanke på vad det är för datum i dag…

Det var dock inte det enda Capcom-spelet som fick utrymme här. Även Capcom vs. SNK 2 EO visade upp sig här. Nog så spännande för fajtingfantasterna, men Tekken 4 var ju snäppet häftigare, i synnerhet efter besvikelsen Tekken Tag Tournement. Utöver det så var det någon slags spelförbud i Grekland – någon som minns vad det var? – och förstås celshadade shootern XIII. Och Mafia, det var fint det.

Vi skrev även om numera klassiska rymdskjutaren Ikaruga till GameCube, ett spel som alla körkortsstudenter borde få testa. Först utan alkohol i kroppen, och sedan efter en öl – det skulle snabbt skapa en förståelse för hur mycket sämre din reaktionsförmåga faktiskt blir efter förvånansvärt lite alkohol. Vi bjuder på det rådet, alla Sveriges körkortsskolor.

Kong har funnits ett bra tag, sedan 2002 faktiskt, med vissa uppehåll. Faktum är att webbplatsen sprang ur Tvspel.nu en gång i tiden, efter dotcom hade ställt till saker och ting.

Serien #tbt handlar om Kongs tidigare liv. Läs alla delar här.

Läs mer om: