Det här spelar vi i helgen (vecka 17)

Animal Crossing: New Horizons fortsätter att gå varmt hos Kong-redaktionen, men nu har vi i alla fall börjat blanda in andra spel i mixen också. Mellan helgens fruktrundor bjuds det bland annat på turbaserad strategi och bildpussel.

Rickard

Call of Duty: Modern Warfare. Det är liksom det som gäller just nu. Dödsmatcher varvat med Warzone. Men jag har även Resident Evil 3 igång på PS4:an, och jag gillar det. Minns ingenting från originalet när det begav sig, så det är mer eller mindre som att spela det för första gången. Och så möjligtvis lite Uncharted, eftersom Sony så snällt gav bort de tre första spelen till PS4. 

Anders

Animal Crossing: New Horizons är fortfarande högst upp på spellistan, även om mina aktiviteter i spelet börjar gå lite på rutin – samla frukt, gräva upp fossil, betala av lånet, checka ut för dagen. Att fylla resten av speltimmarna blir mer och mer utmanande i takt med att min skämshög blir mindre och mindre. Just nu klämmer jag på Nier: Automata, och om det inte fastnar innan helgen så är jag lite sugen på att Fire Emblem: Three Houses en chans. Bägge spelen ligger utanför mina vanliga genrer. Det skadar inte att utmana sig själv ibland.

Malin

Jag känner lite att det kanske börjar bli dags att lägg in ett sånt där gammalmodigt automatiskt svar på den här texten, så som folk hade (eller fortfarande har?) på mailen när de var på semester. För min spelhjärna har nästan tagit semester och återkommer senare. Men riktigt så illa är det inte än. Jag spelar ju fortfarande Animal Crossing: New Horizons även denna helg!

Thord

Man skulle kunna tro att det bara blir Animal Crossing: New Horizons den här helgen med, men så är inte fallet – trots den utlovade uppdateringen. Jag knep faktiskt Piczle Cross Adventure som släpptes i veckan och ser fram emot att fortsätta spela detta. Det känns betydligt mer lovande än PictoQuest: The Cursed Grids, som jag inte alls var såld på. Skrämmande nog är jag sugen på att installera The Elder Scrolls IV: Oblivion på speldatorn och modda lite också, så det är tur att min helg är för fullproppad för detta…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: