Det här spelar vi i helgen (vecka 24)

Animal Crossing: New Horizons har varit ett stående inslag i Kong-redaktionens helgplaner i tolv veckor – men den här veckan är det slut med det. För första gången sedan New Horizons släpptes planerar inte en enda av oss att ägna helgen åt att plocka frukt, hala upp fisk eller fylla på Blathers museum. Så vad spelas istället?

Rickard

Har nyligen hittat tillbaka till Rocket League, så det är högst troligt att det blir några rundor “hoops” där. I övrigt sugen på att testa nya banor och världar i Super Mario Maker 2.

Anders

Det blir ännu en helg i tält för min del – och inte det i Animal Crossing: New Horizons. När det här publiceras befinner jag mig någonstans mellan Höga kusten-bron och Örnsköldsvik, så det blir väldigt lite spelande för mig den här helgen. Kanske lite Flipflop Solitaire när jag tröttnar på utsikten.

Malin

Plötligt hände det. Jag tröttnade fullständigt! Nu har jag inte spelat Animal Crossing: New Horizons på flera dagar och känner ingen som helst saknad eller abstinens. Istället har nu beslutsångesten inför val av helgens spel återuppstått. Det var 10 veckor sedan jag sist behövde fundera över vad som skulle spelas så nu känner jag mig helt ur form. Dock såg jag till min stora glädje att två av mina gamla favoritspel, Borderlands Legendary Collection och BioShock: The Collection, nyligen släpptes till Switch. Men frågan är om jag verkligen gillade Borderlands så mycket som jag minns det? Dessutom undrar jag om mitt nervsystem ens klarar av att jag väcker liv i min kärlek till BioShock. Äh, jag tror jag satsar på det sista och får se om jag är ett fullkomligt nervvrak i slutet av helgen. 

Thord

Jag har en jobbhelg framför mig så tvivlar på att det blir särskilt mycket spelande över huvud taget. Kanske lite The Outer Worlds på verandan om suget faller på, eller lite Skyrim. Det är tydligen den typen av spel som lockar mig just nu.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: