The Outer Worlds

Spelarkiv

The Outer Worlds

Öppen värld-rollspel från Obsidian som utspelas i ett solsystem där allt ägs och styrs av företag. Hämtar mycket inspiration från spelen i Fallout-serien.

The Outer Worlds är släppt

Det tog sin gilla tid, men nu är Obsidians Fallout-klon (ja, jag säger det rakt ut) The Outer Worlds äntligen släppt till Switch. Lanseringstrailern är passande.

Vi återkommer med en recension vad det lider, men det är sannolikt att det blir med The Outer Worlds som det är med exempelvis The Elder Scrolls V: Skyrim: Den sämsta versionen rent spelmässigt, men den är ju portabel så då känns det okej!

Switch-versionen av The Outer Worlds får släppdatum

Äntligen får hajpade The Outer Worlds ett släppdatum till Switch. Vi får ta med oss Fallout-klonen i sommar, för först den 5 juni släpps spelet. Det kommer så klart släppas digitalt, men det blir även ett fysiskt släpp med kassett och alltså inte bara en nedladdningskod. Se dock till att ha plats på din Switch, för man flaggar redan för att lanseringspatchen kan bli så stor som 6 GB…! Det är så att man undrar om något på kassetten kommer användas i den slutliga versionen, inte sant?

Switch-versionen av The Outer Worlds försenas på grund av coronaviruset

Private Division, The Outer Worlds utgivare, har tagit till Twitter för att meddela att Switch-versionen av spelet inte längre kommer att släppas den 6 mars, och det att det ännu inte har något nytt släppdatum. Anledningen till förseningen är att studion som utvecklar Switch-versionen, Virtuos, har tillfälligt stängt sitt kontor i Singapore på grund av coronavirusets spridning. Ingen av Virtous anställda är smittade i dagsläget. Vi håller tummarna för att det håller i sig.

The Outer Worlds får släppdatum

Äntligen! Vi är många som väntat på att Obsidians The Outer Worlds ska komma till Switch – det är ju ute till flera andra format redan. Väntan blir lyckligtvis inte så mycket längre, släppdatumet är satt till den 6 mars, såväl digitalt som i boxad version. Den sistnämnda innehåller dock ingen kassett, utan det rör sig om en nedladdningskod.

Kika på utannonseringstrailern så länge, vetja!