Det här spelar vi i helgen (vecka 29)

Från och med idag finns Paper Mario: The Origami King på ett eShop nära dig, och självklart är det åtminstone några medlemmar i Kong-redaktionen som är sugna på att ge det en chans den här helgen. I övrigt väntas gamla trotjänare som Rocket LeagueSkyrim och Super Smash Bros. Ultimate uppta vår speltid de närmaste dagarna.

Rickard

Det nalkas helg, och i vanlig ordning kommer jag att röja järnet med min nattsvarta Bechowiec. Ett vapen som växt fram som min absoluta favorit den senaste tiden. Vad mer? Super Smash Bros. Ultimate och Mario Kart 8 med barnen, så klart. De tröttnar aldrig, och faktiskt inte jag heller.

Anders

Jag spenderar helgen hos föräldrarna i Gästrikland, och det besöket är väl tajmat med att Paper Mario: The Origami King släpps till Switch idagKanske ger jag det en chans, om anden faller på. Kanske blir det bara mer Rocket League och Rogue Legacy.

Malin

Val av spel är självklart för mig den här helgen och det ska hända något högst oväntat om något annat spel ska ha någon som helst chans att sno åt sig någon form av speltid. Det blir Paper Mario: The Origami King till 100%! Jag har gått och hoppas på att vädret ska skynda sig att slå tillbaka från höst till sommar igen men nu känner jag att det hade varit ok om vi hade fått vänta lite till med det ändå… Regnväder och allmänt höstväder är ju ändå att föredra om man har möjlighet att mysa ner sig med te och filtar i soffan tillsammans med Paper Mario.

Thord

Det blir mer Burnout Paradise Remastered i helgen, och kanske lite Skyrim faktiskt. Jag har pausat mitt The Outer Worlds-spelande – det gjorde jag snabbt faktiskt – i väntan på den utlovade patchen. Det känns nämligen inte direkt som en meningsfull version att spela, inte minst med tanke på hur fenomenalt bra det går att göra den här typen av spel till Switch (se Skyrim och The Witcher 3). Vi får se om det blir något mer, har laddat ned några sköna indielir som lockar…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!