Det här spelar vi i helgen (vecka 42)

Drakar, zombies och rörmokare – det och mycket annat stöter man på i Kong-redaktionens spelplaner för den här helgen.

Rickard

Blandat bös med möjligt fokus på drakjäkeln i Minecraft. Givetvis ett antal rundor i Call of Duty: WWII samt ytterligare självplågeri i Trials Fusions svåraste banor.

Anders

Jag vet inte varför, men jag fick ett plötsligt behov av att återvända till zombiparkouractionliret Dying Light den här veckan. Tidig halloween-stämning, kanske. Med tanke på hur mycket nedladdningsbart innehåll som Techland har lagt till sedan jag spelade Dying Light senast, för fem år sedan, så håller det nog mig upptagen i helgen också.

Malin

Det känns lite pinsam att jag har försökt spela de senaste två(?) helgerna men misslyckats så totalt. Det är tyvärr bara att acceptera när kroppen säger nej. Men i helgen då är det dags! De känner jag på mig. Om det inte blir Super Mario Galaxy kommer det helt klart blir demon till Pikmin 3 Deluxe. Jag kan inte motstå kombinationen av små söta filurer och att samla saker – särkilt frukt! Helt klar ett spel för mig och mina hamstergener. 

Thord

Det blir mer Super Mario 64 med lillgrabben i helgen, och säkerligen lite Burnout Paradise Remastered med – han gillar när det kraschas, och det gör det ju där, milt uttryckt. Själv är jag sugen på såväl Genshin Impact som The Survivalists, men i verkligheten hinner jag nog bara med lite Grindstone. Även CrossCode ligger bra till, har varit Switch-lös ett par dagar så suget har infunnit sig att slutföra detta.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: