Det här spelar vi i helgen (vecka 47)

Efter två händelserika veckor planerar Kong-redaktionen att ägna helgen åt lite lugn tid i soffan med sina Switch. Rickard jobbar på Black Friday-planer, Anders återhämtar sig efter flytten genom att fylla på Pokedexen, Malin är i akut behov av några speltimmar efter en vecka utan elektronik, och Thord prövar på ett nytt kortspel som ursprungligen släpptes till iOS.

Rickard

Varför bryta en vinnande trend? Det blir Super Smash Bros. Ultimate och Call of Duty: WW2 i vanlig ordning. Sen har ju Sonys Black Friday-rea tjuvstartat, så jag skulle inte bli förvånad om jag får in några timmar Gran Turismo Sport SPEC II också, som jag inte lyckats införskaffa ännu.

Anders

När det här inlägget publiceras kommer jag (förhoppningsvis) att vara inflyttad och uppackad i nya lägenheten, vilket betyder att mina spelvanor kan återgå till det normala. Just nu är det Pokémon Sword som upptar mina speltimmar, och det har varit en välkommen avbrott i flyttstöket under den senaste veckan. Jag ser fram emot att få spendera ytterligare några timmar i Galar-regionen i helgen. Recensionen dröjer till nästa vecka, men jag kan säga redan nu att drevet som mötte spelet innan release är grovt överdrivet. Ingen är överraskad.

Malin

Jag är så tacksam för att min långweekend inte gick i samma anda som i Luigi’s Mansion 3. Men trots den totala avsaknaden av vålnader så är det ändå svårt att återhämta sig från fem dagar av elektronik-celibat. Jag är hög på livet och är helt detoxad från allt sug efter att spela. Men jag känner mig själv… Det går över! Eftersom jag dessutom ska spenderar några timmar på tåg i helgen och jag kommer tröttna på att meditera och dagdrömma så ligger Luigi’s Mansion 3 ändå bra till. Äh, va fan jag kan känna hur spelsuget börjar komma krypande redan nu. 

Thord

Det vankas Cardpocalypse – med catchig introsång och allt – för mig, vilket förstås resulterar i en recension när det närmar sig släpp nästa månad. Annars slöspelar jag Snooker 19 och Yaga medan jag försöker bestämma mig för huruvida jag ska ge mig på det där nya Star Wars-liret eller plocka upp The Outer Worlds igen. Dessa beslut…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: