Trover Saves the Universe kommer till Switch

Alldeles fantastiskt roliga Trover Saves the Universe som sedan tidigare släppts till PlayStation 4 och PC, är nu på väg till Switch (och Xbox One). Nintendo-versionen släpps den 28 november, och har enligt IGN 20% släpprabatt på de 260 kronor spelet kostar på eShop. Det kommer därutöver att begära cirka 5 GB av ditt lagringsutrymme.

Gillar du Rick & Morty så kan undertecknad gå i god för att du med största sannolikhet kommer att älska Trover Saves the Universe. Humorn är lika grov och frisläppt som vi är vana med när det kommer från Justin Roiland, en av hjärnorna bakom just Rick & Morty. Har du däremot svårt för överdrivna svordomar och sexualiserade skämt bör du se dig om efter annat.

Om författaren

Rickard Olsson

PC-spelare med Switch som komplement. Påstår fortfarande att The Last Guardian är och förblir världens bästa spel. Gillar det mesta som är slafsigt, som Doom, Gears och dylikt, men spelar även en hel del Mario och annat Nintendo-krafs på egen hand eller med barnen. Anser dessutom att Call of Duty: WWII är förbonkat roligt och dyrkar allting Rick and Morty.

Författararkiv