Det här spelar vi i helgen (vecka 23)

Kong-redaktionen har åter en full uppställning den här helgen, och på att spela-listan inför lördag och söndag hittar vi bland annat Minecraft: DungeonsSoma, och The Outer Worlds.

Rickard

Den här helgen blir det förhoppningsvis lite Soma. En titel jag väntat alldeles för länge med att spela. Men i vanlig ordning brukar helgerna sällan bli som man tänkt, så det kan givetvis hända att annat smyger sig in. Som Super Smash Bros. Ultimate, exempelvis. 

Anders

Efter sex spelfria nätter i tält ser jag fram emot en helg i soffan med en spelkontroll i handen. Vad som ska spelas är lite luddigare. Jag har klämt lite på Minecraft: Dungeons, som så här långt känns som en ganska oinspirerad Diablo-klon med estetiken från Minecraft och inte mycket annat, och det blir nog några timmar till med det i slutet av veckan. Annars? Rocket League och Rogue Legacy, om jag inte hittar någon spännande överraskning att spela till fotbadet.

Malin

Jag har precis tröttnat lite smått på Animal Crossing: New Horizons. Ja, ni vet hur det blir med vissa spel ibland. Allt börjar gå på rutin och rutiner har man oftast så att det räcker och blir över av i verkliga livet. Men precis då tipsade Thord mig om appen AC Helper till iPhone. Så nu är jag fast ännu en helg (förmodligen längre!) för att hålla koll vad jag har, och inte har, samlat på mig samt föra statistik över börspriserna för rovor.

Thord

Det är lite för mycket jobb just nu så jag har inte riktigt haft tid att spela så mycket den gångna veckan, och det blir nog inte så mycket nu till helgen heller. Kanske lite Skyrim, kanske lite Lonely Mountains: Downhill, kanske lite Animal Crossing: New Horizons – och kanske lite The Outer Worlds. Ja, den tar vi!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: