Stor gratisuppdatering till Animal Crossing: New Horizons på torsdag

Om du, som majoriteten av Kong-redaktionen, har spenderat många av den senaste månadens speltimmar med Animal Crossing: New Horizons så kan du se fram emot torsdag den här veckan. Då släpper Nintendo nämligen den första större uppdateringen till spelet.

Uppdateringen introducerar spelare två bekanta ansikten från tidigare spel i serien: Leif, som säljer frön, blommor och buskar, och Redd, som säljer mer eller mindre autentiska konstverk från sin båt. De två karaktärerna kommer att dyka upp på ön med jämna mellanrum för att sälja sina varor. Om du hittar ett autentiskt konstverk på Redds butikshyllor så kan du välja att donera det till museet, som får en ny konstavdelning i uppdateringen.

Nintendo har även delat med sig av information om kommande högtider i spelet. De är:

  • Nature Day (23 april – 4 maj): Extra Nook Miles-utmaningar med fokus på utomhusaktiviteter.
  • May Day Tour (1-7 maj): Spelare får en May Day-biljett som kan lämnas in hos flygplatsen i utbyte mot en engångsbiljett till en ö som Nintendo lovar kommer att skilja sig från andra mystery island tours i spelet. Troligtvis inte en första maj-demonstration. Under resan kommer man också att stöta på ett bekant ansikte, lovar Nintendo. Mystiskt.
  • International Museum Day (18-31 maj): Spelare kan delta i ett ”Stamp Rally” i vilket man samlar in klistermärken på museets olika utställningar och kan vinna ett pris.
  • Wedding Season (1-30 juni): Under det här eventet kan spelare besöka Harvey’s Island, där man kan hjälpa det gifta paret Reese och Cyrus med att ta bröllopsdagsfoton och få föremål med bröllopstema som belöning.

Förhoppningsvis mottas eventen ovan bättre än Bunny Day, som orsakade en del frustration i Animal Crossing-communityt inför påsk. Nintendo har nog lärt sig den läxan. Mer information om nyheterna i uppdateringen finns i videon ovan.