Animal Crossing: New Horizons

Spelarkiv

Animal Crossing: New Horizons

Ta hand om djurbyn, nu till Switch.

Sumpa inte din Switch om du spelar Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons är ett av de mer efterlängtade spelen till Switch, men det är en mängd konstigheter med spelet. Som till exempel att det inte stödjer sparfiler i molnet, eller att du inte kan flytta sparfilerna till en annan Switch – illa om du har en hemma-Switch och en Switch Lite för spel på språng. Det senare är tydligen inte så ovanligt, för övrigt. Däremot är det ju hemskt om ett spel som är konstruerat för att spelas regelbundet dagligen ska behöva startas om bara för att din Switch pajar…!

Anledningen till detta krångel med sparfilerna är förstås att Animal Crossing-spelen kretsar kring tiden, realtiden rentav, så du ska inte kunna ändra tidsinställningen på din Switch för att snabbare ta dig framåt i spelet, eller hitta ovanliga saker. Det känns dock något drastiskt att inte kunna återfå sin sparfil om något går sönder, för det händer ju faktiskt.

Läs mer

Alla hjärtans dag-kort med Animal Crossing-tema

Det är inte långt kvar till alla hjärtans dag 2020, och Nintendo tycker det är värt att fira lite extra. Kanske inte så konstigt med tanke på att den här dagen är ganska stor i hemlandet Japan. Nintendo har haft som tradition att bjuda på olika alla hjärtans dag-kort under åren (se fler i den här Reddit-posten), och för 2020 är temat passande nog Animal Crossing.

Du har kanske hört talas om Animal Crossing: New Horizons, som släpps till Switch den 20 mars?

En väldigt PDF:ig och utskriftsvänlig version av bilden ovan hittar du här, sedan är det bara att ladda skrivaren med papper och slipa saxen. Dessa går ju dessutom alldeles utmärkt att ge till sig själv också!