Det här spelar vi i helgen (vecka 46)

Vi är nu lite mer än halvvägs in i november, och med årets mest hektiska spelveckor i ryggen är Kong-redaktionen redo att ta en liten break från spelandet i helgen. En av oss ska flytta, en annan försvinner iväg till en elektronikfri retreat, en tredje ska jobba nästan hela helgen och en fjärde behöver återhämta sig lite. Men någon enstaka speltimme ska vi nog kunna klämma in, här och där. Så vad spelar vi i helgen?

Rickard

Eftersom jag kommer att jobba hela helgen så blir det nog lite mindre än vanligt. En del Super Smash Bros. Ultimate lär grabben tjata sig till, och så klart några rundor Call of Duty: WW2. Måste låsa upp det tyska stålet MP 40 snarast möjligt!

Anders

På onsdag nästa vecka får jag nycklarna till nya lägenheten, vilket betyder att flyttstöket drar igång på allvar den här helgen. Blir det mycket tid över till spelande? Tveksamt. Timingen kunde ha varit bättre, med tanke på att Pokémon Sword/Shield släpps idag. Ett par timmar på kvällskvisten ska jag nog kunna smyga in. Omgiven av flyttlådor och IKEA-kassar.

Malin

Den här helgen blir det inte något elektroniska spel alls! Jag kommer inte ha tillgång till någon spelkonsol och inte ens min telefon. Vi får väl se hur det går. Kanske spelar jag, inspirerad av Alex Kidd, sten-sax-påse med mig själv eller letar fram någon gammal dammig kortlek och lägger en patiens innan jag somnar på kvällarna för att stilla mitt spelbegär. Men mer troligt mediterar jag tills dess att jag stupar i säng och på sin höjd drömmer om något spel. Barbarisk eller bara hur skönt som helst? Överlever jag ens? Info kommer nästa vecka.

Thord

En stökig vecka tar ut sin rätt – mitt mål i helgen är att vila upp mig. Och spela Yaga, som jag inte riktigt hunnit ta tag i. Kanske plockar jag upp ett racingspel också, jag är lite sugen på det faktiskt, och så blir det mer Snooker 19. Men mer än det? Nej, det vågar jag inte lova.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: