Det här spelar vi i helgen (vecka 34)

Det måste minsann närma sig höst nu, för helt plötsligt finns det lite spel i släppkalendern. För Kong-redaktionen betyder det att det blir en salig blandning av gammalt och nytt den här helgen – i den mån det finns tid till spelande, förstås.

Rickard

Jakten på det rätta slutet i Blasphemous går vidare. Sedan lär jag väl fortsätta laga mat i SpongeBob: Krusty Cook-Off på mobilen. Konstigt beroendeframkallande, det där.

Anders

Nysläppta Spiritfarer – “en management-sim om döden” – har fått bra recensioner, så jag tror att jag kommer att kasta ett öga på det i helgen. Jag gräver troligtvis fram något i sommarrean på Xbox One också.

Malin

Tanken var att återkomma lite smått till Paper Mario: The Origami King den här helgen. Jag kom ärligt talat knappt in i spelet innan min flytt tog över helt och nu känner jag verkligen ett sug… eller… är det mer av den där skyldigheten, som börjar komma smygande. Ni vet. Jag borde spela det där spelet som jag inte har spelat eller som jag lämnade mitt i en bossfight vilket är mer troligt när det kommer till mig.

I alla fall så var tanken att ta upp jobbet med att rädda prinsessan men sen kom jag på att Samurai Jack: Battle Through Time precis har släpps till iOS! Så Peach och alla de andra får vackert hålla ut en stund till för i helgen får Jack allt mitt fokus. Och gillar du vrickade animerade serier men har inte sett Samurai Jack så vet du vad du har att göra i helgen! 

Thord

Det verkar bli jobbhelg för undertecknad så jag tror inte det blir så mycket spelat, möjligen undantaget Outlanders – ett spel på Apple Arcade. Skulle inte bli förvånad om det letar sig till Switch vad det lider, många Apple Arcade-spel har gjort det.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: