Det här spelar vi i helgen (vecka 38)

Den här veckan släpps årets hetaste retrospelsamling till Nintendo Switch: Super Mario 3D All-Stars. Kong-redaktionen vänder sig dock till helt andra retrolir den här helgen. Några släppta till Wii U, några till SNES, och några så retro att de inte ens är elektroniska.

Rickard

Heroes of the Storm, Left 4 Dead 2 och inte omöjligen lite Minecraft står på schemat för helgen (och övriga dagar, givetvis). Då jag har dock inte räknat in Call of Duty: WWII som är underförstått vid det här laget.

Anders

Corona-testet kom tillbaka negativt. Det betyder att jag och min ömma hals har grönt ljus för att följa med familjen till fjällen i helgen, och att min helg på sin höjd bjuder på sällskapsspel i fjällstugan. En liten paus från spelandet är kanske inte så dumt. Aptiten får en chans att återhämta sig inför höstens många spelsläpp.

Malin

I mitt pågående flyttstök återfann jag här om dagen en WiiU och en PS2 som jag nästan hade glömt bort helt. De har stått i tvbänken hela tiden och samlat damm sen några somrar tillbaka och WiiU:n är fortfarande laddad med The Legend of Zelda: Skyward Sword. Jag är som vanligt hopplöst dålig på att spela klart spela från Zelda-serien så i helgen blir det till att återuppta det projektet.

Thord

Nu när jag är klar med Outlanders så tror jag bestämt att det är Dead Cells som ska få min uppmärksamhet. Jag kör det varvat med Super Mario All Stars faktiskt – lillgrabben gillar att kolla på retrospel har det visat sig, en glad upptäckt!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: