Det här spelar vi i helgen (vecka 33)

Kräftskiva, Japansk maffia och brutala actionplattformare finns bland Kong-redaktionens planer för den här helgen.

Rickard

Bisarrheterna avlöser varandra i rask takt i Blasphemous som fortsätter att underhålla även denna vecka, och helg. Dessutom kan det bli några timmar i Conan Exiles där jag planerar att ta mina första stapplande steg inom kort. Mer? Call of Duty: WWII, så klart.

Anders

Efter en vecka i tält uppe i Kebnekaisetrakterna ser jag fram emot att komma ikapp med mitt spelande i helgen. När jag kom hem började jag bläddra i Game Pass-biblioteket på Xbox One, och något otippat fastnade markören på Yakuza Kiwami. Det är en remake av det första spelet i serien, och det är också mitt första Yakuza. Stelt men charmigt, så här långt. Om det fastnar så kan jag lägga till ytterligare sju spel i Yakuza-serien på att spela-listan. Låter som ett bra höstprojekt.

Malin

Min hjärna har fortfarande inte lyckats återhämta sig efter flytten så jag tror tyvärr att mina planera för att fortsätta spela Paper Mario: The Origami King får ligga på is en stund till. Istället såg jag att Toki Tori 2+ fanns på rean (till -90%) just nu och det känns mer som ett spel i nivå med vad min koncentrationsförmåga klarar av just nu. 

Thord

Jag tror inte det blir mycket spelande alls i helgen, dessvärre. Eller ja, det är ganska självförvållat och efterlängtat: dags för kräftskiva. Wish me luck…!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: