Det här spelar vi i helgen (vecka 37)

Ibland behöver man bara sjunka ned i soffan med ett spel som låter en tänka på något annat en stund – eller på inget alls. På grund av sjukdom, flyttfixande och långa checklistor är det precis den sortens spelupplevelser som Kong-redaktionen vänder sig till den här helgen.

Rickard

Har åter börjat härja i Heroes of the Storm tillsammans med en god vän. Kul och avslappnande co-op, och ärligt talat är det ett alldeles fantastiskt välgjort MOBA, den klena spelarbasen till trots. Fortsätter väl även mina eskapader i Portal Stories: Mel, och så självfallet mer än ett par rundor i Call of Duty: WWII

Anders

Planen var att jag skulle besöka föräldrarna i Gästrikland i helgen, vilket hade gett mig och min Switch en möjlighet att umgås lite efter min nu två veckor långa smekmånad med nya PC:n. Halsen ville annorlunda. Istället blir det en hemmahelg med kopiösa mängder te och spel som man (helst) spelar med mus och tangentbord, som Civilization VICrusader Kings III och Divinity: Original Sin II. Din tid kommer att komma, Switch. Redan nästa vecka, när Super Mario 3D All-Stars släpps.

Malin

Mitt flyttfixande är en never ending story av saker som ska fixas. Det tar ju aldrig slut och på något sätt skapas alltid en dominoeffekt av saker som ska byta plats. Men i helgen vill jag bara tända en brasa och sjunka ner i soffan med något riktigt enkelt spel som inte kräver mycket hjärnkapacitet alls och framförallt inte timing! Samurai Jack: Battle Through Time hade varit tänkbart om jag hade tagit tag i att letat fram den där handkontrollen. Men istället tror jag att det blir några banor av Toki Tori 2+ om jag orkar hålla ögonen öppna. 

Thord

Det blir nog inte så mycket spelande alls i helgen – har lite för mycket att fixa och dona med. Skulle dock tro att jag kör lite Outlanders samt – kanske – spelar klart Samurai Jack: Battle Through Time. Eller så tar jag och läser den där boken…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: