Det här spelar vi i helgen (vecka 32)

Hemskheter i Blasphemous, sömniga tupplurar i skuggan, lite snooker, och en redaktionsmedlem som tappats bort i vildmarken. Det är vad som står på agendan för Kong-redaktionen den här till synes heta helgen.

Rickard

Botgörandet fortsätter i Blasphemous där jag tagit mig än djupare ned i kryptorna. Och så Call of Duty: WWII, förstås. Min Bechowiec behöver rastas med jämna mellanrum.

Anders

…är ute och vandrar, utan nät eller – får man förmoda – spelmaskiner, måhända undantaget en iPhone som måste laddas med solpaneler. Vi får se om han överlever och återkommer nästa vecka! ?

Malin

Förra veckans flytt väger fortfarande tungt och drar allt för mycket från energikontot. Jag är så trött att jag knappt orkar hålla i en spelkontroll och jag är osäker på om jag ens kan tänka tillräckligt för att kunna spela Paper Mario: The Origami King. Men blir det inte Paper Mario så blir det nog inte heller något annat spel den här helgen. Det är mer troligt att du hittar mig sovandes utomhus någonstans i skuggan de närmaste dagarna. 

Thord

Helgen innefattar sociala obligationer, men det blir säkerligen lite Burnout Paradise Remastered ändå. Det är ju även snoooker-VM, så jag kanske startar upp långköraren Snooker 19 igen – vi får se! Hur som helst ska det bli intressant att se om den där virtuella snooker-VM-grejen faktiskt får utrymme…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: