Det här spelar vi i helgen (vecka 13)

Animal Crossing: New Horizons står på schemat för merparten av Kong-redaktionen den här helgen, utblandat med en del andra nya släpp. Det är skönt att ha lite nya spel i distrahera sig med igen.

Rickard

Då jag hittills lyckats stå emot suget efter Doom Eternal (jag vet att det går på rea inom kort ändå), och mitt intresse för Animal Crossing så gott som försvunnit, så går helgen nog mest i de sedvanliga spåren. Det blir mer Plunder i Modern Warfare: Warzone och allmänt röj i Call of Duty: WWII online, men också lite stökande i Pigeon Simulator som jag väntat alldeles för länge med att testa. Ska bli ett sant nöje att bajsa på folk.

Anders

I helgen blir det nog lite Rocket League, kanske några rundor i Call of Duty: Modern Warfare, eventuellt lite Dragon Quest: Inquisition… Skoja bara. Animal Crossing: New Horizons har varit en välkommen distraktion från omvärlden den senaste veckan. Jag ser fram emot att sänka ännu fler timmar i att samla frukter, inreda huset och pyssla om vårt lilla ösamhälle den här helgen, och många helger framåt. Lite Doom Eternal bjuds det nog också på. Det ser vansinnigt bra ut på Xbox One X, och jag är väldigt nyfiken på hur Panic Button kommer att lyckas få det att rulla på den kommande Switch-versionen.

Malin

Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing…

Ja, jag kopierande texten från förra veckans post men med den lilla skillnaden att denna helg blir det faktiskt Animal Crossing: New Horizons! Detta eftersom någon på Kong-redaktionen var galet generös och köpte spelet till mig!

Jag har inte hunnit spela speciellt mycket hittills, bara runt en timme per dag, men jag tror att det är den perfekta balansen för mig just nu. Meditation, yoga, pranayama, vila, promenader i naturen med vovven, och så lite, maniskt samlande i Animal Crossing: New Horizons – det får bli receptet för helgen.

Thord

Nä, men om man skulle spela lite Animal Crossing: New Horizons kanske? Ja, jag tror faktiskt det – tvivlar på att det finns plats för något annat ärligt talat. Jag ska dock erkänna att alla dessa verktyg som går sönder hela tiden har fått mig sugen på Breath of the Wild igen, det var lite otippat för jag är inte så hemskt glad för vapensituationen i Links äventyr.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: