Flera nyheter i gårdagens Nintendo Direct Mini

Som utlovat blev det två Nintendo Directs i mars, och där den första innehöll Indie-nyheter bjöd den andra – som publicerades igår kväll – på flera remasters och några helt nya titlar från lite större utgivare.

2K Games avslöjade att du kommer att kunna köpa BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection, och Borderlands Legendary Collection på ditt Nintendo Switch med start den 29 maj. En annan ny remaster från förra konsolgenerationen är Burnout Paradise Remastered, som kommer till Switch någon gång under året. En Switch-remaster av Star Wars Episode I: Racer är också på gång, men har inget datum ännu. Panzer Dragoon: Remake har däremot ett datum – det både tillkännagavs och släpptes igår.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition fick en ny trailer och ett datum – den 29 maj, samma som 2K Games remasters. Bravely Default II fick inget datum (fortfarande ”2020”), men väl ett demo som kan laddas ned från eShop. Namco Bandai tillkännagav Dr. Driller DrillLand, som kommer i juni, och free-to-play spelet Ninjala (som ser ut som en blandning mellan Arms och Fortnite) kommer den 28 maj.

Sändningen bjöd på en del annat smått och gott också, som DLC-info för Pokémon Sword & Shield och Super Smash Bros. Ultimate, så vi rekommenderar att du tittar på hela videon från sändningen ovan. Maj ser ut att bli en hektisk månad på Nintendo Switch.

Läs mer om: