Det här spelar vi i helgen (vecka 12)

Det var länge sedan vi hade en så spelsläppfri start på året, men den här veckan lossnade det i alla fall. Animal Crossing: New Horizons har varit efterlängtat på Kong-redaktionen, och står på att spela-listorna för alla i kvartetten – om än inte just den här helgen. 

Rickard

Det blir en ytterst oklar helg den här veckan. Suget efter Doom Eternal och Animal Crossing: New Horizons är stort, men kanske inte lika stort som plånboken är tunn. Troligast? Mer Plunder i Call of Duty: Warzone. Det är ju i alla fall gratis. Och riktigt underhållande.

Anders

Sällan har världen behövt ett spel lika mycket som den behöver Animal Crossing: New Horizons. Som resten av Stockholm har jag tagit tillflykt från coronaviruset i min lägenhet nästan hela veckan, så en dos Animal Crossing-eskapism på en övergiven ö är precis vad doktorn förordnar. Behöver jag ta en paus så är det möjligt att jag sparkar däcken på Doom Eternal också. Man mår bra av lite kontrast i spelandet.

Malin

Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing, Animal Crossing… Eller det var i alla fall min plan sedan länge men nu vet jag inte riktigt.

Jag är inne i en period av mycket yoga och meditation och det sänker verkligen suget på att spela spel i längre sittningar. Ska jag inte plöja ner en massiv mängd timmar bland de söta djuren så känner jag faktisk inte att jag kan ta mig råd att köpa spelet nu. Dessutom har en viss person på Kong-redaktionen lurat mig till att testa Card of Darkness och ja, det är knark. Så min helg kommer förmodligen inte bestå av Animal Crossing: New Horizons som planerat. Men istället blir det nog några korta omgångar av Card of Darkness på iPhonen.

Thord

Det har aldrig varit så lätt att skriva om helgens spelande, för det kommer bli en väldig massa Animal Crossing: New Horizons. Eller ja, så mycket jag hinner i alla fall. Sedan smyger det nog in lite Card of Darkness med, det är mitt mobilspelsknark just nu så inte ens Animal Crossing kan stoppa mig från det. Tror jag.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: