Det här spelar vi i helgen (vecka 10)

Tack vare en stundande tågresa är prognosen för en av Kong-medlemmarnas spelsug god den här helgen, men för resten av redaktionen håller senvinterspeldepressionen i sig. Vi går fortfarande och väntar på nya spelsläpp – och då främst Animal Crossing: New Horizons, som nu är bara två helger bort. Prognosen för att alla medlemmar i Kong-kvartetten köpslår med Tom Nook om två veckor är ganska god, den också.

Den här helgen får vi dock fortsätta hushålla med de spel vi har att tillgå (och hinner spela).

Rickard

Rickard är tillbaka på jobbet efter att ha dragits med magsjuka merparten av veckan, och han får därför en helgspelstext skriven i tredje person. Det ryktas att merparten av hans helgspelande kommer att tillägnas Final Fantasy VII-demot, som släpptes till PlayStation 4 tidigare i veckan. Krya! /Anders

Anders

Jag är aldrig lika kär i mitt Nintendo Switch som under tågresor, och då den här helgen kommer att spenderas tillsammans med familjen i Gästrikland så har jag några tågtimmar med konsolen att se fram emot. Frågan är vad som ska spelas. Jag plockade upp plattformaren Goblin Sword – tidigare släppt på iOS, om namnet låter bekant – förra helgen, och jag känner mig inte helt färdig där ännu. Utöver det så får vi nog se om eShop har något spännande att bjuda på.

Malin

Just nu är jag lika less på mellanläget i vårvintervädret som jag är på mellanläget på spelfronten. Blir det vår någon gång eller? Kommer det några intressant spel någon gång, eller? Jag vet inte om det är den kombinerade väntan på Animal Crossing: New Horizons och våren som gör mig otålig. Eller om den här perioden på året alltid är ett mellanläge och en saknad över att mitt spelsug inte är lika stort som under de riktigt mörka månaderna då storspelen frodas. Men nu gäller det bara att hålla ut och kanske blir det lite Mario + Rabbids Kingdom Battle för att uthärda helgen. Bara två veckor kvar till Animal Crossing: New Horizons, och kanske även årets version av våren, släpps!  

Thord

Det är jobbhelg som stundar så jag tvivlar på att det blir särskilt mycket spelande. Hittar jag tid så avslutar jag nog Mass Effect, men jag ska ärligt erkänna att Switchens treårsdag väckte Breath of the Wild-suget igen. Kanske är det dags att återvända dit?


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: