Det här spelar vi i helgen (vecka 27)

Spelsläppskalendern ser ganska tom ut igen, vilket betyder att Kong-redaktionen får gräva lite i spelbiblioteken för att fylla ut speltimmarna i helgen. Förstapersonsskjutare, solstol med eller utan bilspel och äventyr i Hyrule står på agendan.

Rickard

Gammal kärlek rostar aldrig, heter det tydligen. Och det stämmer väl hyggligt åtminstone i vissa fall. Som här och nu. Har verkligen hittat tillbaka till Call of Duty: WWII, och kommer således att fortsätta röja i alla möjliga dödslägen online. Men även om spelet har bland de bästa multiplayer-kartorna jag någonsin upplevt, så är det få som kommer upp i samma nivå som WWII:s variant av Shipment. Vansinnigt röj från första sekund till sista. Urkul!

Anders

Jag har dragits med i peppen för nästa generation av konsoler från Sony och Microsoft, vilket innebär att mitt Switch har stått oanvänt den här veckan. Istället har jag fräschat upp minnet av Halo-serien med Halo: The Master Chief Collection, i väntan på mer information om Halo Infinite och Xbox Series X i slutet av månaden. Helgen kommer att bjuda på mer Halo, men också på en hel del matcher i Rocket League. Det firar trots allt sitt femårsjubileum den här månaden.

Malin

När Konamis Pixel Puzzle Collection nu är avklarat till 200% så känns det lite tomt. Men i helgen har jag fullt upp att fylla år så det gör inte så mycket. Har jag tid över kommer jag plocka upp The Legend of Zelda: Breath of the Wild igen. Det var ett bra tag sedan jag spelade men jag vet att jag är i området kring Gerudo Town. Med tanke på det svala vädret som ha slagit till där jag bor så vill jag gärna drömma mig bor till lite värme och sol just nu. 

Thord

Jobbhetsen är närmast (?) över (??) så det blir tredje gången gillt för Burnout Paradise Remastered i helgen. Eller bara burned out i en solstol, kanske. Håll tummarna för det förra!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: