Det här spelar vi i helgen (vecka 26)

Sommaren är här, och termometern har officiellt slagit över till “stanna inomhus och ta skydd från solen”-nivåer. Med ett Nintendo Switch i händerna, förstås. Det här är vad Kong-redaktionen spelar den här helgen.

Rickard

Har blivit sådär fånigt besatt av Hill Climb Racing 2 till Android. För andra gången. Jag är ytterst medveten om att jag gör samma sak om och om igen, men det går ändå inte att sluta. Jag måste spela mer, och mer, och mer. Och så blir det mer Smash Bros. med ungarna då vi nyligen köpte underhållande Banjo-Kazooie till det.

Anders

Den här helgen spenderas tillsammans med familjen hemma hos föräldrarna, så i den mån det blir något spelande så blir det på Switch. Riktigt vad som ska spelas är lite mer luddigt. Rogue Legacy och Rocket League känns sannolikt, och kanske något wild card. Vi får se vad eShop har att bjuda på.

Malin

Sen jag återupplivade mitt beroende av Pixel Puzzle Collection till iOS så har min Switch fått ta lite semester. Den semestern kan kanske hålla i sig ända till dess att Paper Mario: The Origami King släpps. Men den här helgen får pixelpusslandet nog konkurrens av det rykande färska Beyond a Steel Sky till iOS.

Thord

Absurd jobbelastning har gjort att jag inte spelat ens en minut sedan förra torsdagen, så det blev aldrig något Burnout Paradise Remastered förra helgen. Det ska ändras på den här helgen dock, här ska brännas gummi!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: