Det här spelar vi i helgen (vecka 45)

Ännu en vecka går så sakteligen mot sitt slut, och Kong-redaktionen ser fram emot att sjunka ner i soffan med våra Switch-enheter i helgen. Luigis senare dammsugaräventyr fortsätter att underhålla två av Kong-medlemmarna, trots att vi har lagt halloween bakom oss. En tredje fortsätter att utforska främmande världar i ett öppen värld-rollspel som kommer till Nintendo Switch i början av nästa år, och en fjärde har spanat in ett gokart-spel med en viss katt som älskar lasagne.

Rickard

Den här helgen är inte helt solklar. Å ena sidan har jag fruktansvärt många spel i mitt arkiv som behöver kärlek, men samtidigt kan jag inte sluta tänka på Gran Turismo Sport SPEC II till PS4 som jag antagligen kommer att BEHÖVA köpa. Men, om det mot förmodan inte skulle bli Gran Turismo till helgen, så blir det åtminstone garanterat mer Luigi’s Mansion 3, och kanske en del Super Smash Bros. Ultimate.

Anders

Det är flyttdags för mig om ungefär två veckor. Det betyder A) att jag inte har särskilt mycket speltid i min närmaste framtid, och B) att alla konsoler förutom mitt Nintendo Switch snart kommer att försvinna ner i flyttkartonger ett litet tag. Jag har som målsättning att se eftertexterna i The Outer Worlds på Xbox One innan dess, så det blir nog några timmar där i helgen. Plus några matcher i Rocket League på Switch, förstås.

Malin

I helgen kommer jag befinna mig på resande fot så jag tänkte att det då kan vara passande att spela Doraemon mer ordentligt och testa hur det känns på liten skärm. Dessutom ska jag nog testa Alex Kidd och se om det har överlevt, med någon form av värdighet, sen 80-talet. Kanske är spelet bara är ett spöke av sitt forna jag. När jag ändå är inne på spöken så kan jag nog inte hålla mig borta från Luigi’s Mansion 3 heller, suget riskerar att bli för stort…

Thord

Jag har börjat spela Yaga, ett intressant litet spel som kommer recenseras i veckan som kommer. Annars är det lite rörigt just nu, så jag tror jag spelar lite mer Snooker 19 och kanske Garfield Kart Furious Racing om andan faller på. The Outer Worlds undrar ni? Nja, vi får se – har inte ro nog just nu.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: