Det här spelar vi i helgen (vecka 42)

Säsongen för pumpor och zombies är snart här, och i helgen kommer Kong-redaktionen att komma i stämning framför spelkonsolerna. Zombieskjutande, Lovecraft-äventyr, ryggradsextraktioner och lantlivssimulatorer är några av de spelrelaterade aktiviteter som Kong-redaktionen har inplanerade.

Rickard

Pang-pang! Jag springmördar zombier i Into the Dead 2 och inhalerar krutrök i CoD: WW2 samt Rogue Aces. Och så lite ytterligare levlande i Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Anders

Halloween-stämningen börjar infinna sig, och den rimmar ganska väl med mina fortsatta äventyr i The Witcher 3: Wild Hunt, som jag recenserade tidigare i veckan. Så sent som igår gjorde jag ett Lovecraft-inspirerat uppdrag för några fiskare på Skellige, Witcher-världens Island-Norge-mashup. När jag behöver en paus från Witcher-världen blir det några rundor i Rocket League, som precis har lanserat sitt Haunted Hallows-event.

Jag inser nu att jag växlade mellan de ovanstående spelen för tre år sedan också. Tur att det inte släpps några nya spel den här hösten.

Malin

I helgen blir det inte många sekunder över till att spela på grund av en massa yoga och meditation. Men kanske, kanske, tar jag en paus från hippiesakerna för att spela lite Doraemon: Story of Seasons – nu när jag har tagit mig igenom det löjligt långa introt och faktiskt får göra något själv i spelet.

Thord

Det blir mer Ni no Kuni: Wrath of the White Wich och Snooker 19 för mig den här helgen. Tiden räcker inte riktigt till för stora japanska rollspel, men några frames i Snooker 19 slinker ned väldigt lätt – det är, som bekant, ett väldigt bra spel för snookernördar. Utöver det tänkte jag köra lite mer Mortal Kombat 11 (recension kommer snart), även om det tar emot när PS4-versionen är så mycket kladdigare snyggare. Och så blir det lite Columns II: The Voyage Through Times från Sega Ages-serien minsann.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: