Det här spelar vi i helgen (vecka 41)

Efter en lång arbetsvecka gör sig Kong-redaktionen redo att luta sig tillbaka i soffan och ägna några välförtjänta timmar tillsammans med spelkonsolerna. Förstapersonsskjutare, Mario & Luigi och rollspel från både Japan och Polen är några av sakerna som står på redaktionens att spela-lista för helgen.

Rickard

Efter att ha införskaffat ett skamligt billigt Call of Duty: WWII via Humble Bundle, och totalt fastnat för dödsmatcherna online, så känns ett antal timmar här givet. Dessutom testas just nu Code Vein till PC, vilket så klart följer med över helgen. Mina intryck härifrån kan ni läsa på Spelbloggen framöver.

Anders

Ett recensionsexemplar av The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition till Switch anlände i slutet av veckan, så jag har helgens lediga timmar inplanerade. Det blir spännande att se vilka kompromisser CD Projekt Red tvingades göra för att få plats med ett av årtiondets största rollspel på en Switch-kassett. Inte för många, hoppas jag. The Witcher 3: Wild Hunt är ett av mina favoritrollspel på den här sidan av Skyrim.

Malin

Efter att ha sett nyheten om att studion bakom Mario & Luigi-serien har gått omkull så blev jag lite sugen på att spela något av spelen. Lämpligt nog har jag Mario & Luigi: Dream Team liggandes någonstans här hemma, ospelat trots att det släpptes 2013. Så i helgen får jag bestämt ta och leta igenom mina flyttlådor och sätta 3DS:en på laddning. Det känns bra att återkoppla lite med Luigi nu också inför släppet av Luigi’s Mansion 3!

Thord

Jag varvar Ni No Kuni: Wrath of the White Witch med Snooker 19 just nu. Det känns som att jag tagit mig ur Golf Story-träsket för tillfället, men bara insikten att så är fallet gör att jag blir sugen på att spela det… Och Tetris 99… Det är nog fel på mig, faktiskt. Något jag däremot tänkt få till är lite Mortal Kombat 11, ett spel jag kört till PS4 tidigare men nu tänkte testa till Switch. Jag vill knäcka skallar som T-800!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: