Det här spelar vi i helgen (vecka 20)

Den här helgen kommer en av medlemmarna av Kong-kvartetten snöa in sig totalt på en svensk titel, två fortsätter att betala av sina lån till en viss mårdhund, och den fjärde håller händerna borta från spelkontrollen helt och hållet för första gången på många, många veckor.

Rickard

Jag är körd. Har drabbats av total Minecraft-feber och rör i stort sett inget annat. Ju mer jag trasslar in mig i skiten desto hårdare fastnar jag. När jag kollar upp en sak så upptäcker jag tio nya grejer som bara MÅSTE testas. Det är en förbannelse. En kul sådan. Kanske att jag möööööjligtvis hinner klämma in lite Modern Warfare också.

Anders

Jag kommer att spendera den här helgen (och ett par dagar nästa vecka) på Sörmlandsleden mellan Stockholm och Södertälje, så det blir en spelfri helg för mig den här veckan – möjligtvis med undantag för lite mobilspel. Flipflop Solitaire av Zach Gage underhåller fortfarande, två år senare. 

Malin

I helgen blir det så klart ännu mer Animal Crossing: New Horizons. Jag känner att jag liksom behöver fortsätta att drömma mig bort lite extra från det här vinterväder som har slagit till. Dessutom behöver min ö städas precis som jag nämnde i vår gemensamma recension av spelet. Jag vill föröka få någon form av ordning innan jag riskerar att tröttna på kaoset. 

Thord

Det blir förstås mer Animal Crossing: New Horizons den här helgen, och kanske lite Oblivion med om det inte blir någon helgtripp. Däremot kör jag säkert lite Lonely Mountains: Downhill, trots spelets små brister till Switch så är det småtrevligt tycker jag.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: