Det här spelar vi i helgen (vecka 19)

Lite ströspelande av titlar från skämshögen varvat med Animal Crossing: New Horizons är det nya normala i Kong-redaktionens helgspelande. Den här helgen är ingen undantag.

Rickard

Det blir Minecraft i drivor, och lite Call of Duty: Modern Warfare på det.

Anders

Det har blivit mycket Rocket League den här veckan, och det kommer nog att hålla i sig under helgen. Det är lite lagom engagerande att ha i bakgrunden medan en tv-serie (The Good Fight, för stunden) rullar på datorskärmen. Utöver det är det ganska skralt med spel just nu. Jag har småpysslat lite i Xbox One-remastern av Assassins’s Creed: Rogue, som jag aldrig spelade igenom när det begav sig. Så illa är det.

Malin

Ja, gissa vad jag ska spela i helgen‽ Tyvärr kan jag inte kan överraska dig med någon ny speltitel den här veckan heller. Jag är helt fast i Animal Crossing: New Horizons och har inte ögon för något annat just nu och detta trots att jag fortfarande inte har kommit speciellt långt i spelet. Men för närvarande är jag inte ens medveten om att det finns andra spel på min Switch och önskar nästan att jag kunde köpa den där sjukt söta Animal Crossing: New Horizons-utgåvan av Switch.

Thord

Helgens spelschema består av downhillåkande i Lonely Mountains: Downhill, samt förstås mer Animal Crossing: New HorizonsOblivion får vila lite (speldatorn är på jobbet), men jag är lite sugen på att se vad som hänt på Apple Arcade så måhända testar jag några spel där med. 


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: