Det här spelar vi i helgen (vecka 18)

Valborg och vårkänslor till trots kommer Kong-redaktionen att hinna med en del spelande i helgen, med spel som Super Smash Bros. Ultimate, Minecraft och Piczle Cross Adventure på tapeten. Och Animal Crossing: New Horizons. Förstås.

Rickard

Väldigt oklart. Men säkerligen Super Smash Bros. Ultimate med barnen. Dessutom har jag blivit sugen på Minecraft igen nu när strålspårning är på tapeten. Lika bra att låta mitt 2070 jobba lite.

Anders

Animal Crossing: New Horizons, förstås. Jag checkar inte in varje dag längre, men några besök i helgen blir det definitivt. Jag har kastat längtande blickar på action-strategi-hybriden Mount & Blade II: Bannerlord, som är i early access på Steam just nu. I väntan på en konsolversion, eller en PC (och då i en större lägenhet), så har jag fått nöja mig med föregångaren Mount & Blade: Warband på Xbox One. Det släpptes 2009 och ser minst fem år äldre ut, men det har sin charm ändå.

Malin

Om min spelhjärna var på väg att ta semester helt och hållet förra helgen så är den tillbaka på jobbet nu igen. Efter att ha bytt miljö och därmed slutat spela Animal Crossing: New Horizons på TV:n så är jag nu helt fast. Jag kryper up i soffan, varje minut jag får över, bara för att få mysa och pyssla med min lilla ö. Dock har min hjärna inte återfått intresset för något annat spel. Så det är 100% Animal Crossing: New Horizons som gäller i helgen med en ökad skärmtid på runt 80% mot för förra veckan. 

Thord

Jag gjorde det, jag installerade The Elder Scrolls IV: Oblivion med en hel hög moddar. Det blir tveklöst lite sådant i helgen, jämte de dagliga besöken på ön i Animal Crossing: New Horizons. Och kanske lite Piczle Cross Adventure om andan faller på och vädret inte är för bra.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: