Det här spelar vi i helgen (vecka 16)

Det påstås att det har släppts nya spel de senaste två-tre veckorna, men majoriteten av Kong-redaktionen har fortfarande bara ögon för Animal Crossing: New Horizons. Särskilt nu när man inte längre snubblar över påskägg hela tiden.

Rickard

Det blir – trumvirvel och fanfar – Call of Duty: Modern Warfare. Öset i multiplayer går vidare, varvat med de längre rundorna i Warzone. Vad mer? Oklart, men någonting på Switchen blir det alltid. Ja, utöver allt övrigt diffust PC-spelande då, så klart. 

Anders

Påsken är över, vilket betyder att Zipper T. Bunny har lämnat min ö i Animal Crossing: New Horizons och tagit äggen med sig. Spelglädjen har definitivt återvänt en aning nu när jag faktiskt får fisk när jag fiskar och fossil när jag gräver, så New Horizons är återigen högst upp på min att spela-lista. En lista som är ganska tom i övrigt, just nu.

Malin

I över en månad har jag nu tjatar om, längtat, eller försökt spela, Animal Crossing: New Horizons som att andra spel inte existerade längre. Just nu känns det så. Under den lilla tid som dedikeras till spel då existerar faktiskt bara Animal Crossing: New Horizons för mig och jag ser inte någon förändring inom den närmaste tiden. Så i helgen kan det hända att jag skrapar ihop någon timme eller två på ön för att stilla mitt maniska samlarbehov. 

Thord

Det är lite broken record syndrome just nu, men Animal Crossing: New Horizons tar så gott som all av min (just nu ringa) speltid. Smekmånaden är inte över för mig ännu, men jag har å andra sidan tagit det tämligen lugnt. Som sig bör i ett spel som det här, tycker jag.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: