Det här spelar vi i helgen (vecka 15)

Påskhelg + isolering för storstadsborna = gott om tid till att plocka frukt i Animal Crossing: New Horizons, och bocka av en del annat i skämshögen.

Rickard

Då jag till slut öppnade plånboken och köpte på mig fullversionen av Call of Duty: Modern Warfare, så blir det ett antal, eller kanske otal, rundor i de vanligaste dödslägena. Fick ett oväntat sug efter att pimpa till en AK-47 efter att ha pressat M13 ett tag, så det blir till att levla järnet! I övrigt blir det nog lite co-op med grabben i Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Anders

Animal Crossing: New Horizons är fortfarande högst upp på min att spela-lista, men det känns som att vår smekmånad är över. Jag ser fram emot att besöka ön en eller två gånger per dag för att plocka frukt, slå på stenar, bygga lite nya påskföremål och så sakteligen betala av mina lån till Tom Nook, men dopaminkickarna duggar inte lika tätt som de gjorde under mina första två veckor med spelet.Jag har också snubblat runt lite i Grand Theft Auto V för första gången på fem år, så påskhelgen kommer nog att bjuda på en brokig mix mellan GTA V och New Horizons.

Malin

Sa någon påsk? För mig blir det bara ännu en helg i frivillig isolering och utan någon större skillnad på dagarna förutom vädret. Men det är okej för mig. Jag ska göra ett nytt försök att orka spela lite Animal Crossing: New Horizons i helgen. Det går minst sagt trögt på spelfronten just nu. Orken har inte ens räckt till att samla frukt eller att spela något annat heller för den delen. 

Thord

De säger att det är påsk, så då slipper vi väl snart de förbaskade äggen i Animal Crossing: New Horizons, vilket jag verkligen ser fram emot. Högtiderna har aldrig varit den här spelseriens starka sida, och Bunny Day med sina äggmöbler är oerhört tunn. Däremot blir det lite trist när körsbärsblomningen slutar… Så ja, jag ska spela Animal Crossing: New Horizons och försöka vila upp mig i påsk.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: