Det här spelar vi i helgen (vecka 14)

Som goda medmänniskor håller sig Kong-redaktionen inomhus i helgen, vilket betyder att våra Switch-enheter går varma – mestadels med Animal Crossing: New Horizons.

Rickard

Det blir några obligatoriska rundor i Call of Duty: Warzone, så klart. Och säkert ett gäng bonusmatcher i Call of Duty: WWII. Vad annars? Utöver det så räknar jag kallt med Super Smash Bros. Ultimate då grabben har införskaffat Piranha Plant-amiibon. Påbörjade även Rayman Legends tidigare under veckan då det var en gratistitel på Epic Games Store. Fantastiskt spel, det där, så fortsättning lär följa.

Anders

Animal Crossing: New Horizons fortsätter att vara en välkommen semester från verkligheten, och jag räknar med en hel del timmar med det i helgen. Jag plockade också upp Hitman 2 med målsättningen att ta vid där ettan slutade, och istället började jag spela igenom kampanjen från det första spelet för andra gången. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog att tröttna lagom till att jag har spelat igenom ettans banor och ska börja på kampanjen i tvåan.

Malin

Något härjar i min kropp så orken att spela är överhuvudtaget väldigt låg nu. Får jag någon energi över till något spel så är det Animal Crossing: New Horizons som gäller. Jag har inte kommit långt alls i det men det är i alla fall inte spelets fel att jag oftast somnar efter bara några minuters spel.

Thord

Animal Crossing: New Horizons räcker gott och väl åt mig just nu, men det är inte helt omöjligt att sockerdöden i djurbyn blir för stor och jag startar något köttigare. Lite sugen på Doom på Switchen faktiskt, som uppladdning för Doom Eternal, men vi får se.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: