Det här spelar vi i helgen (vecka 6)

Jobb, familjebesök och packade att göra-listor – oh my! Kong-redaktionen har hektiska dagar framför sig, så spelandet blir lite av en eftertanke den här helgen. Men lite Super Smash Bros. UltimateMario Kart 8Hyrule Warriors och Horizon Chase Turbo ska vi nog hinna med, i alla fall.

Rickard

Jobbhelg, så spelandet får ta baksätet. Blir säkert lite mer Yoshi’s Crafted World och Super Smash Bros. Ultimate med sonen, och eftersom det inte blev Blasphemous förra helgen, så kanske denna? Kan inte släppa tanken på det spelet. Ni vet väl om att det finns ett spelbart demo på eShop?

Anders

Familjen kommer på besök, så det blir paus från spelandet den här helgen. Kanske några rundor i Mario Kart 8, på sin höjd.

Malin

Jag vet inte varför men min hjärna har på något sätt lyckats spara Super Smash Bros. på hyllan där Hyrule Warriors borde stå. Jag vet inte hur det har gått till. Detta resulterar i att varje gång jag ser någon nyhet för Super Smash Bros. Ultimate, tror jag att det är Hyrule Warriors som det gäller. Så förra veckan släpptes ett DLC med Byleth från Fire Emblem: Three Houses till Hyrule Warriors! Jag blev jätteglad. Helt i onödan. 

Det är verkligen irriterade då jag inte alls gillar Super Smash Bros-spelen men älskade Hyrule Warriors till Wii U. Jag undrar hur jag fixar denna bugg i mitt system? Kanske genom att spela något av spelen i helgen? Svårt val… Nej. Men det betyder att jag måste köpa Hyrule Warriors: Definitive Edition till Switch eftersom min Wii U inte är hemma för tillfället.

Thord

Jag har en späckad helg framför mig och räknar inte med att spela så mycket. Några varv i Rad Racer-flirten Horizon Chase Turbo blir det nog (ja, recension kommer), och jag har någon form av dröm om att testa Mass Effect på min låne-Surface Pro. Galet, jag vet. 


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: