Det här spelar vi i helgen (vecka 43)

Ännu en vecka är till ända, och vi på Kong-redaktionen firar i vanlig ordning genom att berätta vilka spel vi har kastat längtande blickar på inför helgen. Rickard och Anders jobbar på allhelgonastämningen med skräckspel (eller småläbbiga spel, i alla fall), Malin överväger en nostalgitripp med en Game Boy-kassett från barndomen, och ett visst sportspel fortsätter att komma i vägen för Thords JRPG-planer.

Rickard

Förutom de sedvanliga rundorna i Call of Duty: WW2, så har jag börjat fördjupa mig i Call of Cthulhu till Switchen. Det blir nog också just detta spel som får majoriteten av mina speltimmar den här helgen. Hur horribelt underpresterande det än må vara på Nintendos pärla. Recension kommer naturligtvis på Kong inom kort.

Anders

Jag åker hem till föräldrarna i Gästrikland över helgen, så jag ser fram emot att fördriva några timmar på tåget med actionspelet Vampyr. Väl lämpat för en höstutflykt till landsbygden. Spelet släpps i början av nästa vecka, och du kan hålla utkik efter vår recension i samma veva. Jag är också väldigt nyfiken Obsidian Entertainments nya rollspel The Outer Worlds, som släpps idag. I brist på en Switch-version så får jag försöka klämma in några timmar med det framför tv:n på söndag kväll.

Malin

I helgen är min mamma på besök och kanske kan jag inviga henne i Switchens underbara värld – om jag hittar någon passande spel. Senast hon kom i kontakt med Nintendo vad nog på på 90-talet. Då fick hon utstå ljudet från mitt evighetsspelande av Super Mario Land 2 på Game Boy. Nu när jag tänker på det blir jag ju sugen på att spela det igen! Undrar om hon fortfarande är lika leds på ljudet?

Thord

Snooker 19 är mitt nya knark. Precis vad jag behövde efter att äntligen lyckats vänja mig lite av med såväl Golf Story som Tetris 99… Annars spelar jag Ni no Kuni: Wrath of the White Wich i så larvigt lågt tempo att jag börjar skämmas. Och ja, kanske The Outer Worlds till PS4 med – vi får se!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: