Vem minns Stuntman? #tbt

Jag kan ärligt säga att jag inte har något som helst minne av spelet Stuntman. Det är knappast ett bra tecken, men tydligen var det hajpat värre eftersom vi satte det på det tredje omslaget. Eller så var det solbrillorna som var coola, ibland är det så enkelt.

Pro Eveolution Soccer 2 var desto trevligare, liksom Yoshi’s Island-adaptionen till Game Boy Advance. Nintendo envisades ju med att ge ut Super Mario Advance-spel som någon form av specialversion, men så var ju knappast fallet – det var ju just Yoshi’s Island, världens bästa plattformsspel enligt undertecknad, som kom till GBA. Inte svårare än så.

Vanilla Sky sticker nog ut lite iu den där lilla rutan längst ned. Vi nosade på annat än spel ibland, något som inte skulle bli en grej förrän långt senare.

Något annat som sticker ut är ECTS och PlayStation Experience, två tillställningar som var viktiga då. ECTS var spelmässan i London och det var verkligen en fattigmans-E3. Häftigt ändå. Den finns inte längre, sista gången var två år senare, 2004. Då var jag inte där, men väl många gånger dessförinnan. PlayStation Experience, eller PSX, är däremot inte lika stendöd som ECTS.

Kong har funnits ett bra tag, sedan 2002 faktiskt, med vissa uppehåll. Faktum är att webbplatsen sprang ur Tvspel.nu en gång i tiden, efter dotcom hade ställt till saker och ting.

Serien #tbt handlar om Kongs tidigare liv. Läs alla delar här.

Läs mer om: