Det här spelar vi i helgen (vecka 40)

Höstmörkret drar in över Sverige. För Kong-redaktionen betyder det att vi ägnar mindre tid åt att slira runt på stan sent på kvällen och mer tid i soffan tillsammans med våra Switch-enheter. Den här helgen står bland annat free for all-skjutande, Lego-dinosaurier och äventyr i Hyrule på schemat.

Rickard

Eftersom det är gratishelg för Battalion 1944 på Steam just nu, så blir det garanterat några fler rundor av gammal klassisk “free for all” i andra världskrigetmiljö. Utöver det vetifan, men givet är väl blandade Mario-spel med barnen. Som vanligt, som vanligt.

Anders

Det börjar ha gått ett par år sedan jag prövade ett spel i TT Games Lego-serie senast, så jag ser fram emot att testköra Lego Jurassic World på Switch i helgen. Jag tror att Lego The Hobbit var det senaste jag spelade…? TT Games spel har alltid hållit en ganska hög lägstanivå, så den främsta faktorn i hur mycket man får ut av dem brukar vara hur mycket man gillar världen som spelen utspelas i. Jag är en sucker för Jurassic Park. Känns lovande.

Malin

Nu när höstvädret har slagit till ordentligt tror jag det är dags att spela lite The Legend of Zelda: Breath of the Wild igen. Det var ett tag sedan sist och jag är omåttligt sugen på att fortsätta utforska världen och framförallt plocka svamp. Jag hoppas att det regnar i spelet också för öka mysfaktorn lite extra.

Thord

Tråkigheter i familjen har gnagt lite för mycket för seriöst spelande de senaste dagarna, så jag har mest slappnat av med Puzzle Quest och Snooker 19. Det blir dock lite mer Ni no Kuni: Wrath of the White Witch och så tänkte jag ge Mortal Kombat 11 lite tid – jag har spelat det till PS4 tidigare men är nyfiken på hur Switch-versionen står sig. Och nej, inget Golf Story, jag lovar…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: