Det här spelar vi i helgen (vecka 22)

Två av Kong-redaktionens medlemmar tar spelpaus den här helgen, och de andra två stillar nya spel-abstinensen med gamla trotjänare som SkyrimMortal Kombat och Animal Crossing: New Horizons. Den senare kanske inte räknas som gammal riktigt än, men det börjar bli svårt att minnas en tid utan Animal Crossing: New Horizons. Vi har alltid bott på söderhavsön.

Rickard

Det blir jobb hela helgen, så spelandet hålls på ett minimum. På sin höjd blandade, Nintendo-utvecklade titlar med barnen någon timme på eftermiddagen. Kanske att jag lyckas klämma in lite Fallout 4 på söndag kväll också.

Anders

Jag vandrar Sörmlandsleden när det här inlägget publiceras och blir borta ungefär en vecka, så det blir en till spelfri helg för min del. Tur då att det inte är särskilt många spel som lockar just nu. Om jag hade haft en spelkonsol inom räckhåll i helgen så hade jag nog nött en hel del Rogue Legacy, som jag nu spelar igenom för… fjärde gången? Jag skyller på att Cellar Door Games avslöjade en uppföljare för några veckor sedan.

Malin

Tro det eller ej. I helgen ska jag spela Animal Crossing: New Horizons! Men jag slogs också av ett sug att starta Mario + Rabbids Kingdom Battle igen och köra några rundor. Ja, det är väl det där inneboende behovet av turbaserad strategi som åter har väckts till liv i mig.

Thord

Jag har förlorat mig i Skyrim igen. Det känns bra, och får vara så ett tag. Möjligen plockar jag upp Mortal Kombat 11 i handhållet läge, nu när jag har Horis kontroll och därmed kanske kan lyckas med någon form av specialattack också. Gled ju iväg från spelet på grund av detta, och PS4-varianten fick mig inte att fastna heller, men Aftermath-DLC:t lockar och då måste jag ju köra hela storyläget. Äh, jag vet inte, vi får se. FUS RO DAH!


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: