Det här spelar vi i helgen (vecka 38)

Årets kanske mest speltäta vecka på Switch går mot sitt slut, och den har bjudit på något för alla. The Legend of Zelda: Link’s Awakening för fans av actionäventyr, GRID Autosport för racingfanatiker, Untitled Goose Game för den som vill ha något nytt och spännande, Puzzle Quest: The Legend Returns för pusselspelare, och JRPG-fans får försöka hinna med Ni No Kuni: Wrath of the White Witch innan Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age släpps nästa vecka. Det är bara 100 timmar långt, trots allt. Inga problem.

Det här är vad Kong-redaktionen kommer att lägga sin speltid på i helgen.

Rickard

Jag skulle inte bli förvånad om det blir några dödsmatcher i Gears 5 (läs för övrigt vad jag tycker om spelet på Spelbloggen). I övrigt blir det säkerligen en hel del Mario med barnen, och kanske lite rift-nötning i Marvel Ultimate Alliance 3. Utöver detta blir det blandat bös på PC, så klart.

Anders

The Legend of Zelda: Link’s Awakening är the new hotness den här helgen, men jag har en genomspelning av The Legend of Zelda: A Link to the Past att avsluta först. Många av oss har åtminstone ett spel som vi återkommer till var eller vartannat år. A Link to the Past är det spelet för mig. Switch blir den femte Nintendo-konsolen som jag spelar igenom det på.

Malin

Inför förra helgen lovade jag att inget skulle komma mellan oss – mig och Fire Emblem: Three Houses alltså. Ändå blev det inte en enda minuts spelade. Speltorkan var total när dålig hälsa och flummiga hippiesaker kom emellan. Den här helgen, när fullmåne inte längre stör mig, och jag bara har småspelat Fire Emblem under veckan, så är jag riktigt sugen på att försöka få in några ordentliga strider.

Thord

Jag skulle vilja säga att det blir The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remastered för hela slanten, men så är inte fallet – håller lite på den. I stället tänkte jag ta mig an Snooker 19 och börja på Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Jag kommer inte kunna hålla fingrarna borta från Puzzle Quest: The Legend Returns heller, det kan lika gärna sluta med att jag bara spelar det… Och så blir det förstås lite mer Golf Story samt Tetris 99, stående inslag i speldieten numera.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: