Det här spelar vi i helgen (vecka 28)

Det har varit ytterligare en vecka med slimmade releaselistor, och i det här gänget betyder det att nästan alla börjar fundera på att spela om The Elder Scrolls i olika tappningar. Lite Super Smash Bros. Ultimate och Burnout Paradise Remastered bjuds det också på i helgen.

Rickard

Karaktärsgalleriet i Super Smash Bros Ultimate har precis fått ett nytillskott i form av Min Min. Från Arms, om du inte minns henne. Fightingspelet som släpptes till Switch i juni 2017, om du inte kommer ihåg det heller. Lite Min Min i Super Smash Bros. Ultimate blir det i helgen, i vilket fall. Säkert lite Call of Duty: WWII också.

Anders

Thord har varit på mig om att ge The Elder Scrolls Online en chans i flera år nu, och förra veckan hände det. Mycket har förändrats och tillkommit i Zenimax Onlines tolkning av Tamriel sedan The Elder Scrolls Online släpptes för sex år sedan, och även om det fortfarande känns ganska stelt jämfört med The Elder Scrolls V: Skyrim så tror jag att det börjar klicka för mig. En sex år lång backlog av expansioner bör hålla mig sysselsatt i helgen – och många helger framöver.

Malin

Jag misstog mig och trodde att Paper Mario: The Origami King skulle komma den här veckan och måste tydligen hålla mig i skinnet ända tills näsa vecka. 

Med tanke på att det är regn och runt 10 grader ute nu så hade det varit perfekt att stanna inne hela helgen och spela lite ESO med andra delar av Kong-redaktionen. Men tyvärr har jag inte tillräckligt bra internetuppkoppling för det just nu – något som helt klart måste lösas i framtiden. Så istället blir det The Gardens Between som jag fiskade hem på rean tidigare den här veckan.

Thord

Det blev tredje gången gillt förra helgen, och nu är jag – återigen – fast i Paradise City. Det är kul att Burnout Paradise Remastered faktiskt fungerar så bra på Switch som det gör. Men kanske, kanske plockar jag upp Skyrim igen, bara för att Anders började prata om Elder Scrolls


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: