Det här spelar vi i helgen (vecka 25)

Glad midsommar! Årets midsommarhelg blir inte riktigt som vanligt, men vi har i alla fall våra Nintendo Switch-enheter. När firandet är över står bland annat förstapersonsskjutare, pusselspel och öppna världar från förra konsolgenerationen på agendan.

Rickard

Efter väldigt mycket tid i Modern Warfare har jag hittat hem till Call of Duty: WWII igen, och oj vad responsivt det spelet är i jämförelse. Inte för att Modern Warfare på något sätt är dåligt, men WWII är på en helt annan nivå än övriga shooters. Har även börjat jöna runt lite i Diablo 3 igen, så det lär väl också få lite kärlek. 

Anders

Efter en vecka i tält ser jag fram emot en helg åtminstone delvis framför TV:n, och jag har laddat upp med den upphottade versionen av Saints Row: The Third för just det ändamålet. Hjärndött öppen värld-röj känns som en lagom nivå på spelandet under midsommarhelgen.

Malin

Förra helgens spelplaner gick helt åt helvete. Jag glömde totalt bort att jag inte har tillgång till Wi-Fi, eller fri datatrafik på mobilen, och då blir det lite klurigt att ladda ner BioShock: The Collection som jag hade planerat att spela. Jag kanske ska se det som ett tecken för att jag ska fortsätta hålla mig borta från läskiga spel. Istället råkade jag starta Konamis Pixel Puzzle Collection på iPaden och sen var den spelhelgen snart slut. Jag är expert på att bli totalt fast i och helt beroende i picross-spel så planen för den här helgen är redan satt. Att avsluta spelet Pixel Puzzle Collection på expertnivån.

Thord

Jag blir väldigt förvånad om Burnout Paradise Remastered inte äger den här helgen. Har varit sugen på att spela om det väldigt länge, och nedsjunken i soffan på verandan känns som en ypperlig plats för detta.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: