Det här spelar vi i helgen (vecka 30)

En helg, fyra Kong-skribenter, och fyra olika spel. Det är nog första helgen som alla fyra Kong-medlemmar har en enda titel i siktet inför helgen (alla olika titlar, dessutom). Det bjuds på Mario (i både platt- och 3D-format), turbaserad strategi, och racing i Paradise City.

Rickard

Det blir en mestadels spelfri helg då undertecknad + fru får två barnfria dagar på hotell för första gången på länge. Egentligen är väl planen att bara få sova totalt ostörd två hela nätter, men lite Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey på 3DS är det inte omöjligt att jag klämmer in, om jag orkar. Switchen får så klart stanna hemma hos barnen och mormor, annars blir det väl kaos.

Anders

Jag halkade lite otippat in på konsolversionen av Civilization VI den här veckan, så det blir troligtvis mer av det nu i helgen. Lagomt tempo för att ha någon tv-serie på i förgrunden.

Malin

Jag har insett att jag är serie-monogam när det kommer till spel. Jag spelar ett spel i taget och gör det till 100% tills jag tröttnar helt och lämnar det för nästa. I helgen blir det Paper Mario: The Origami King dock blandat med lite flyttplanering. Men inga andra spel kommer här fram!

Thord

Det blir en intensiv helg (igen) så jag tror inte det blir så mycket spelande. Några kaotiska race i Burnout Paradise Remastered, och med lite tur hittar jag några ögonblick för att ge det synnerligen lovande CrossCode en chans. Vi får se, jag är inte så optimistisk just nu…


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: