Det här spelar vi i helgen (vecka 2)

Kong är tillbaka för ett nytt år, och det är även vår “Det här spelar vi i helgen”-artikelserien. Det dröjer ett par veckor innan årets spelsläpp börjar komma igång, så redaktionen ger 2020 en mjukstart genom att städa upp lite i högen med spel från förra året.

Rickard

Jobbar hela helgen, så det blir inget överdrivet spelande. Särskilt inte då Awesome Games Done Quick pågår. Men någon runda Call of Duty: WWII blir det så klart, och kanske en och annan omgång Mario Party som nyligen införskaffades till Switch. Kul, men långsamt.

Anders

Jag är notoriskt dålig på att komma tillbaka till spel när jag väl har lagt ifrån mig dem. Därför överraskade jag mig själv tidigare i veckan när jag plötsligt fick impulsen att ge The Division 2 en chans till, nästan ett år efter att spelet släpptes. Ubisoft har i vanlig ordning putsat spelet en hel del sedan release, och vad det än var som fick mig att kasta in handduken förra året så har jag riktigt roligt med The Division 2 nu. Mer av det i helgen.

Malin

I helgen blir inget spelande alls då jag är fullt upptagen med att yoga och sjunga‽ Men den dos av spel jag har fått under senaste veckorna kan nog hålla mig vid liv under helgen. Lagom till starten på året hade jag precis spelat klart The Legend of Zelda: Link’s Awakening och kände att det var dags att ta tag i det där ”ospelade spelet”. Det har blivit en hel del Mario + Rabbids Kingdom Battle och jag gissar att det kommer bli mer av den vara kommande helger. Så jag ber om ursäkt i förväg om jag bli tjatig. 

Thord

Det är lite småkrassligt, stressigt och stökigt just nu, så jag håller mig till lätta spel. Typ Dark Quest IISnooker 19, och Yoshi’s Island. Fast egentligen är jag sugen på att sätta mig med något helt annat, typ för mig helt ospelade Mass Effect Andromeda. Vi får se vad det blir, spelåret 2020 mjukstartar i alla fall för undertecknad.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: