Det här spelar vi i helgen (vecka 48)

Säsongens första ordentliga snöfall har kommit till Mellansverige, vilket är en utmärkt ursäkt till att krypa ner i soffan med ett Switch-spel i helgen. Vi på Kong-redaktionen passar på att städa upp lite i årets skämshög, och lockas samtidigt att göra den ännu högre av erbjudandena i årets Black Friday-reor.

Rickard

Vi jagar fortfarande King K. Rool i Super Smash Bros. Ultimate här hemma, så det blir det. Sedan såg jag ju att även God of War reas ut nu. Ett spel jag hittills lyckats missa, av någon anledning. Är det dags nu? Dessutom blir det mer djuriskt kortspelande i Cardpocalypse på PC:n.

Anders

Gamla lägenheten är utrymd, städfirmans fakturor betalda, och nya lägenheten är tömd på tidningspapper och flyttlådor. Efter tre hektiska månader med flytt och tidskrävande sidoprojekt ser jag fram emot en lite lugnare vinter som förhoppningsvis rymmer mer tid för att både spela spel och att skriva om dem. Det börjar den här helgen, med lite uppstädning av det sista innehållet efter eftertexterna i Pokémon Sword. Utöver det så grämer det mig att jag inte har satt punkt för varken The Outer Worlds eller Control ännu. Jag får nog ta tag i det innan jag plockar upp Star Wars: Jedi Fallen Order.

Malin

Ska det gråa tråkvädret fortsätta på det här viset så får nog min vovve ta sig ut på sina promenader själv i helgen. För jag vill stanna hemma i soffan och försöka pigga upp mig själv med något roligt spel. Jag funderar på att joina alla andra i köphetsen och leta upp något spel på rean. Eller så blir det helt enkelt till att köpa The Stretchers! Jag har varit riktigt sugen på det sedan Anders visade mig trailern för spelet. Det ser verkligen helt galet ut och det ska nog lyckas rycka upp mig ur det deppig novembermörkret.

Thord

Det blir mer Cardpocalypse den här helgen, och kanske lite Horizon Chase Turbo också – jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det spelet faktiskt. Å ena sidan är det väldigt mycket Rad Racer, å andra… Äh, det där är nog en post istället. Ett spel jag – och ni – vet vad jag tycker om är Snooker 19, som fortsätter äta några timmar varje vecka.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: