Det här spelar vi i helgen (vecka 9)

Kong-redaktionens helg präglas av barnkalas, sjukdom och långa att göra-listor, och tiden för spelande blir därefter. I fortsatt brist på intressanta nysläpp (är det vår snart?) sätter vi vår tillit till reorna på eShop i jakten på något som kan hjälpa oss att fly vardagen.

Rickard

Den här helgen är det barnkalas hemmavid som gäller, så frågan är hur mentalt tillgänglig man är för spel efter det. Men visst, man får väl försöka. Two Point Hospital står på schemat den här gången, och även om jag sneglat länge och väl på titeln sedan tidigare så är detta mitt första möte med den till synes humoristiskt sköna sjukhussimulatorn. Och ja, mer Trials Fusion, så klart. Efter att ha klarat den vad jag trodde var omöjliga Inferno IV-banan så står jag just nu inför min största utmaning någonsin i spelet, den själsdödande Way of the Machine som får mig att vilja *censur*. Ugh!

Anders

Jag vaknade med en igenbommad hals och näsa på fredagen, vilket mest troligt betyder a) att det blir husarrest i helgen, och b) att det nog blir lite spelande också. Frågan är vad som ska spelas. Mitt Rocket League-beroende kommer och går i vågor, och det känns som att en svacka är på ingång. Lootlustan i Torchlight II har också lagt sig. Jag tror att får rota lite i fyndlådorna på eShop och se om jag kan gräva fram något lämpligt.

Malin

För några veckor sedan skrev jag om att jag var så sugen på att spela Hyrule Warriors: Definitive Edition. Det finns på den stora Switch-rean nu, men jag har ändå inte köpt det. Jag kom på att det är själva co-op delen av spelet som jag gillar och jag har ingen att spela med så det får vara så länge. Istället ska jag ägna helgen åt att spela några demos och kolla rean en sista sväng innan den slutar. Jag tror att det blir lite Forgotton AnneEarthlock, eller Yoku’s Island Express om jag inte fastnar för något annat. 

Thord

Jag tvivlar på att det blir något spelande i helgen, faktiskt. Har så förbenat mycket att göra, och behöver vila ovanpå det. Men visst, om lusten faller på, så blir det säkert lite Mass Effect, och möjligen något Sega Ages-spel.


Vad spelar du i helgen, och varför? Berätta för Kong på Twitter, Instagram, eller Facebook!

Läs mer om: